Kolakladdkaka med Limesocker & Jordgubbar
1 kaka
Rör samman vaniljsocker, kakao och vetemjöl i en bunke. Lägg farinsocker, strösocker och ägg i en skål och rör till en slät smet (använd gärna vingen i din köksmaskin). Sikta i de torra ingredienserna och rör i smöret. Smörj och bröda en springform med mannagryn och häll i smeten.
Rör den karamelliserade mjölken i burken tills den blivit jämn och ringla den sedan över kaksmeten. Rör med en stor sked så att mjölken blir som en virvel i kakan. Grädda kakan direkt i ugn, 175 grader i ca 20 minuter. Ta ut kakan när den fortfarande är lite lös i mitten, men inte helt rinnande, kyl den minst 1 timme.
Skölj och dela jordgubbarna. Servera kakan kylskåpskall, lägg på jordgubbar och strö på limesocker.
Limesocker: Lägg limeskal och råsocker i en mortel och mortla till ett grönt socker. Fördela ut limesockret på smörpapper och låt torka i rumstemperatur.